Om meg

Øyvind er født det året Elvis dro sin vei. Gjennom de årene han har hatt her, rukket å utdanne seg på markedføringslinjen på BHG i bergen og gått kunstskolen i Bergen. Tatt eksamen i barne og ungdomsarbeiderfag. Han har drevet musikkfestival med gode venner og hatt ansvar for markedsføring, design og vært pressekontakt i noen år. Samtidig med dette ledet han en ungdomsorganisasjon.  I 2014 ble han ferdig på førskolelærerlinjen ved HIB, og han har jobbet i Furuly barnehage siden november 2005.

Tegning, maling og design har vært en livslang hobby, og har de siste 12 årene vært jobb ved siden av arbeid i barnehage, skole og med ungdom.

Det meste av kunst- og designarbeidet som gjøres er rettet mot behov. Det meste blir laget på bestilling, men innimellom får jeg tid å stå fritt, lage utstillinger og utøve kunst som det språket eller verktøyet det kan være.

Det er nok mange som er flinkere og mer kunnskapsrik enn meg på kunst og design, men jeg har en tro på at om man har glede i de tingen man gjør og har det gøy når man holder på vil man klare å skape fantastiske ting.

 

Kontakt med meg kan du få ved å maile på Tumyren(at)gmail.com

Foto: John Inge Ellingsæter